MENU

Investér i minderne

Jeg er ham der bliver venner med mine kunder! Lad os tage på et eventyr og skabe minder, magi og intime øjeblikke som vil vare for evigt

På det lidt mere seriøse plan, jeg er så taknemmelig for at i er her. For mig er fotografering en investering og jeg engagerer mig 100% i mine par. Jeg vil gøre alt hvad der skal til for at i føler jer komfortable foran kameraet så vi kan skabe og fange disse autentiske og rå øjeblikke som i absolut ikke vil undvære.

Investér i

JERES MINDER!

Sunset/sunrise session

I får 45 minutter fotografering på en udvalgt lokation omkring Kolding og adgang til et online galleri. Perfekt til jer der lige er blevet forlovet, venter barn sammen eller bare ønsker at forevige jeres kærlighed.

FRA DKK 3.000

Halvdags

5 timers dokumentation – Billeder leveres i høj printvenlig opløsning i et online galleri med password - Inkluderet får i også et formøde i Kolding hvor vi snakker lidt om dagen og lærer hinanden at kende.

FRA DKK 14.000

Heldags

10 timers dokumentation – Billeder leveres i høj printvenlig opløsning i et online galleri med password - Inkluderet får i også et formøde i Kolding og mulighed for tilkøb af golden hour shoot

FRA DKK 20.000

Pris pr. ekstra time 1.500 kr. inkl. moms

Q & A

Hvordan booker vi dig?

I booker mig gennem min hjemmeside. Her er en kontaktformular hvorpå i sender mig en mail med hvad i ønsker. Er jeg ledig på datoen gennemgår vi de forskellige detaljer, dagen er endeligt booket når 1. rate på 20% af det samlede beløb er blevet indbetalt. Dette refunderes ikke i tilfælde af aflysning.

Vil billederne fra brylluppet blive redigeret?

Alle de billeder i får tilsendt vil være redigeret. Jeg veksler mellem sort/hvid og farve billeder, og nogle gange vil nogle billeder være i en version af hver.

Hvordan leveres billederne fra brylluppet?

Billederne bliver delt i et online galleri. Her kan alle billederne fra dagen ses i et flot galleri. Efterfølgende kan man bruge det medfølgende password til at downloade billederne ned på sin computer.

CLOSE