MENU

Velkommen til

Jeg har opdaget, på mine knap 50 bryllupper, at jeg drives af at fange en oplevelse.
Jeg hedder Martin, er 28 år og bor i Kolding med min kæreste og lille dreng.
Jeg er ham der bliver venner med mine kunder! Lad os tage på et eventyr og skabe minder, magi og intime øjeblikke som vil vare for evigt.
For mig er det vigtigt at det er sjovt at få dokumenteret det autentiske og intime imellem jer. Det første jeg ofte hører er ”vi er akavet foran kameraet” – so what! Mit job er at få jer til at føle glæde og forventningfulde, forventningsfulde for at jeg fanger jer som I er, forventningsfulde for at feste og have det sjovt og måske smide skoene og løbe rundt hånd i hånd langs stranden! Det der gør jer glade er det jeg vil fange med mine billeder!

Bryllup i udlandet!

Har i planer om at blive gift i udlandet? Lad mig være jeres fotograf, endda gratis! Jeg vil gerne udforske verdenen med jer, så hvis i er friske så er jeg frisk! Det eneste jeg kræver er at få dækket mine omkostninger i forbindelse med rejsen og opholdet, skriv til mig så kan vi snakke nærmere omkring detaljerne.

Booked dates 2022

Maria & Ricki

Martin gør meget ud af at skabe god kemi med hans brudepar, og kommunikationen er i top hele vejen igennem. Flere af vores gæster har også rost Martin til skyerne for hans venlige person, og hans diskrete måde at liste rundt og skyde billeder på.

01
03

Jesper & Melanie

Martin lyttede til os ift ønsker og var sindssygt behagelig at være sammen med mens vi fik taget vores billeder. Derudover var han fantastisk om aftenen og fik fanget stemningen helt perfekt.

02
03

Lars & Mie

Fremragende fra start til slut. Allerede ved vores første møde hvor vi havde et test-shoot kunne vi mærke vi havde valgt helt rigtigt. Martin var helt nede på jorden med en professionalisme, som gjorde at vi bare følte os så godt tilpas.

03
03
CLOSE